Om Nortiq Bathroom Designs

Nortiq Bathroom Design udvikler og designer produkter til badeværelset som er kendetegnet ved et stilrent og skandinavisk design og til priser som er meget attraktive.

Igennem vores netværk af samarbejdspartnere i både ind- og udland, sikrer vi at vores sortiment løbende udvikles og tilpasset til vores kunders behov og ønsker.

Forhandlere

Vores sortiment forhandles bredt af førende byggemarkeder, hypermarkeder, supermarkeder, isenkræmmere, bolighuse og møbelhuse i Danmark, Sverige, Norge, på Island samt i flere europæiske lande.

Ved spørgsmål omkring vores forhandlere eller produkter er du meget velkommen til at kontakte os.

Billede 1
Billede 2

Nortiq Bathroom Design er ejet af Lope Group som har mere end 25 års brancheerfaring. Lope Group er en 100% danskejet virksomhed som blev etableret i 1991.

Lope Group blev etableret i 1991, og arbejder hovedsageligt på det skandinaviske marked, men har også kunder på det øvrige europæiske marked samt USA.

Vi har mere end 5000 forskellige varer på vores lager, som er beliggende centralt nær København – herfra serviceres ugentlig mere end 500 butikker på det skandinaviske marked.


Besøg Lope Group her.

Kort